farkkuja aikuiselle naiselle

Palveluitamme

 

Pukeutumisneuvonta

Olemme pukeutumisen ammattilaisia. Varaa aika henkilökohtaiseen pukeutumisneuvontaan. Pukeutumisneuvoja esittää eri vaihtoehtoja tarpeeseesi huomioiden vartalotyyppisi, omat värisi ja tyylisi. Pukeutumisneuvontaa voit käyttää koko vaatekaapin päivittämiseen tai tarvittaessa esim. työ- tai juhla-asun. Pukeutumisneuvonnassa kuulet ja opit myös itse valitsemaan sinulle sopivia vaatteita ja virheostokset jää jatkossa pois.

 

Pukeutumisilta

Järjestämme pukeutumisiltoja ryhmille. Ilta järjestetään toiveidenne mukaan ja sen kesto on n. 2 tuntia. Tarjolla on pientä purtavaa ja voimme sopia erikseen ryhmälle sopivan kokonaisuuden tai vaikkapa pienen oman muotinäytöksen. Ystävien kanssa on mukava shoppailla. Osallistujamäärä voi olla 10 hlöä tai enemmän. Kysy lisätietoja ja varaa ilta sähköpostilla: sirke.lehtinen@cameoboutique.fi tai puhelimella 050 362 9783 !

 

Kanta-asiakkuus

Hellimme kanta- asiakkaitamme. Liittymällä Cameon kanta-asiakkaaksi saat jokaisesta ostamastasi normaalihintaisesta tuotteesta 1 piste/1 euro. 1000 pistettä keräämällä saat 50 euron ostohyvityksen. Pistetiliäsi voit kartuttaa omaa tahtiasi. Lisäkai tarjoamme muita etuja kanta-asiakkaillemme.

 

Työasupalvelu

Yhtenäinen työasu kuvastaa usein yhteenkuuluvuutta sekä voi toimia imagollisena viestinä. Suunnitellaan juuri teidän henkilökunnalle sopiva ja toimiva työasu.

Juhla-asujen vuokrauspalvelu

Voit vuokrata asun myös yhtä kertaa varten jos et halua lunastaa sitä itsellesi.